luni, 20 aprilie 2015

Caini periculosi terorizeaza de 3 ani un cartier rezidential

In cartierul rezidential Confort Park situat in Bucuresti, Sos. Vitan Barzesti nr. 7D, sector 4, de 3 ani de zile, doi chiriasi stapani de caini periculosi din rasa Rotweiller terorizeaza pe proprietarii apartamentelor din complex prin lasarea libera pe spatiul comun, in parcul de copii si in lift, pe holurile blocului, fara lesa si fara botnita a doi caini periculosi. Aceste fapte se intampla de cel putin 4 ori pe zi si cand nu este un caine din acesta afara liber ,este celalalt, fara lesa si fara botnita. In acest complex locuiesc cel putin 1000 de persoane, 600 de apartamente, oameni tineri care au copii mici si care ii aduc in parcul dintre blocuri, unicul spatiu de verdeata din cartier, special amenajat pentru relaxare.
Nu de putine ori, parintii si bonele aflate cu copiii in parcul acesta au fost nevoiti sa fuga pentru ca din scara A  a blocului 2 unde locuiesc si ilegal cei doi chiriasi, unul la apt. 150 si unul la 159, ieseau liberi complet, Rotweillerii. Oamenii au vazut la TV si din presa cate cazuri de crime au fost cu acesti caini care odata speriati sau incitati de ceva, nu se stie ce si cum, ucid. Si-au ucis si stapanii unii dintre ei!
Sesizata in nenumarate randuri, atat sectia 26 politie cat si politia sectorului 4, si a capitalei nu fac si nu au facut niciodata nimic. Un numar mare de proprietari am facut si inaintat la sectia 26 politie o petitie prin care solicitam inca o data sa se ia masuri. Nimic nu s-a intamplat!  Politistul de proximitate Vasile Gogonetu ne solicita sa sunam la 112 stiind ca masina face cel putin 20 de minute de la sectie pana in acest complex si acei oameni cu cainii lor pleaca, situatia e aceeasi de 3 ani cel putin. Dimpotriva, acesti proprietari de caini periculosi sunt si ei foarte agresivi cu oamenii care le spun sa isi tina cainii in lesa si cu botnita. 
Sar la bataie si insulta, politia din nou nu face nimic.
Si iata, cum pe un spatiu in proprietate, de frica rotweillerilor, oamenii care platesc rate o viata pentru un apartament sunt terorizati la maximum de doi inconstienti, aparati de sectia de politie care nu face nimic pentru a stopa aceasta situatie odata pentru totdeauna. Dimpotriva, ei ne pun pe noi sa ii urmarim pe acesti oameni. Desi au primit inregistrari video si fotografii, politistii tot nu considera ca e cazul sa aplice legea. Si ar fi o tragedie sa ia masuri doar dupa ce un asemenea caine ar fi ucis un copil, doamne fereste!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.